Timetable

Day Time Class Duration
Monday 10:00 WAMMA (Women's MMA) 60 mins
12:00 Open Mat 60 Mins
17:15 Jnr Boxing (4-8's) 45 Mins
18:00 Jnr Boxing (9-16's) 60 Mins
18:00 Jnr Brazilian Jiu
jitsu
60 Mins
19:00 Snr Boxing 60 Mins
19:00 Snr Brazilian Jiu
Jitsu
90 mins
20:00 Snr Kickboxing & MMA (Mixed Martial
Arts)
60 Mins
Tuesday 10:00 Bootcamp 60 Mins
12:00 Open Mat 60 Mins
4.15 Little Spartans Jnr MMA
(4-8's)
45 Mins
17:00 Junior Amateur MMA
(9-16s)
60 Mins
18:00 Jnr Muay Thai Kickboxing
(4+)
60 Mins
19:00 Snr Muay Thai Kickboxing 60 Mins
19:00 Wrestling For MMA (9+) 60 Mins
Wednesday 10:00 Boxing 60 Mins
12:00 Open Mat 60 Mins
17:15 Jnr Boxing (4-8's) 45 Mins
18:00 Jnr Boxing (9-16's) 60 Mins
18:00 Parents Half Price
Bootcamp
60 Mins
19:00 Snr Boxing 60 Mins
20:00 Snr Muay
Thai Kickboxing
60 Mins
Thursday 10:00 Muay Thai Kickboxing 60 Mins
12:00 Open Mat 60 Mins
18:00 Olympic Wrestling (9+) 60 Mins
19:00 Brazilian Jiu Jitsu
(All Ages)
60 Mins
20:00 Snr Kickboxing & MMA 60 Mins
20:00 Fighters Only Sparring 60 Mins
Friday 10:00 Fight Fit 60 Mins
12:00 Open Mat 60 Mins
18:00 Jnr Muay Thai Kickboxing
(4+)
60 Mins
19:00 Snr Muay Thai
Kickboxing
60 Mins
19:00 Snr Brazilian Jiu
Jitsu (Rolling)
60 Mins
Saturday 9:30 Jnr Brazilian Jiu
Jits (4+)
60 Mins
10:30 Jnr MMA (4-16) 60 Mins
12:00 Nun Chucks 45 Mins
12:30 Snr Brazilian Jiu
Jitsu
60 Mins